Disclaimer

Disclaimer
Als enige auteur en eigenaar van deze website geef ik geen persoonlijk advies over investeren. Ik ben dan ook geen gecertificeerd beleggingsspecialist of adviseur. Informatie op deze website is dan ook niet bedoeld als aansporing of persoonlijk advies om bepaalde beleggingsproducten te kopen. Trackerbelegger.nl is enkel bedoeld als bron van mijn persoonlijke kennis over indexbeleggen. De beleggingen waarover wordt gesproken op deze website kunnen in waarde dalen, de bijbehorende risico’s van deze producten worden gedragen door de individuen zelf.

Ik raad aan om jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen en eventueel een professionele adviseur of beleggingsspecialist te raadplegen over beleggingsbeslissingen. Ik kan geen garantie geven dat de informatie op deze website altijd actueel is of klopt.

Privacy
TrackerBelegger neemt jouw privacy serieus. Wanneer je je inschrijft op de e-maillijst zul je enkel notificaties ontvangen wanneer er een nieuwe post online staat: je zult geen advertenties ontvangen en jouw e-mailadres zal niet met derde partijen gedeeld worden.

Deze blog maakt gebruik van Google Analytics om de hoeveelheid bezoekers bij te houden. Deze service maakt gebruik van cookies, om dit voor Google mogelijk te maken. Deze informatie gebruik ik vervolgens om ervoor te zorgen dat de website genoeg dataverkeer aan kan.

Reclamebeleid
TrackerBelegger maakt geen gebruik van reclames op de website om zo de leesbaarheid te vergroten. Bij sommige boeken die ik aanraad, zitten partnerlinks naar de site van Bol.com om de kosten van het beheer van de website te verzachten. De kosten van het beheren van de website worden door mij zelf gedragen. Ik accepteer geen gesponsorde posts op deze website.